50 de kilograme de cocaină, care aparţineau unui celebru interlop, găsite în centrul Capitalei

Dezvăluiri bombă despre regele drogurilor din Europa. 50 de kilograme de cocaină, care îi aparţineau interlopului bulgar Evelin Banev, au fost ridicate de procurori chiar din centrul Bucureştiului. De pe urma banilor scoşi din droguri, Banev îşi permitea sejururi de lux prin toată Europa, în hoteluri de lux, unde, de altfel, a fost şi interceptat de DIICOT.

RomaniaTV.net
07 mart. 2015, 16:45
50 de kilograme de cocaină, care aparţineau unui celebru interlop, găsite în centrul Capitalei

În urma unei acţiuni de amploare, 51 de kilograme de droguri au fost descoperite chiar la Piaţa Unirii, în centrul Bucureştiului, potrivit România TV. Pentru a captura această cantitate, procurorii l-au interceptat pe Evelin Banev chiar la piscina unui hotel de lux din Atena. Acolo, interlopul îşi petrecea vacanţe de lux plătite cu banii negri.

În încercarea de a nu fi depistat de poliţişti, Evelin Banev vorbea cu complicii săi doar printr-un serviciu de SMS-uri, fără a lua legătura telefonic.

Evelin Banev este cunoscut ca regele drogurilor din Balcani după ce ar fi transportat sute de kilograme de stupefiante în toată Europa. Interlopul era căutat de poliţia din mai multe ţări. Valorea drogurilor găsite în România s-a ridicat la peste 6 milioane de euro.

Citeşte şi: DIICOT a confiscat, în 2014, DROGURI în valoare de 16 milioane de euro şi a identificat noi substanţe