6 beneficii ale partidelor de amor făcute dimineaţa

Sexul poate fi un mod plăcut şi sănătos de a-ţi începe ziua. Nu numai că îţi asigură starea de bine pentru orele care urmează şi este benefic relaţiei de cuplu, dar poate fi şi un exerciţiu aerobic perfect. De asemenea, studiile au demonstrat că reduce riscul de atac de cord, îmbunătăţeşte fluxul sangvin şi activitatea aparatului circulator. Iar lista beneficiilor nu se opreşte aici. Dacă ai nevoie de motive să setezi alarma mai devreme, ţi le oferim noi.

30 iun. 2015, 22:32
6 beneficii ale partidelor de amor făcute dimineaţa

Asigură buna dispoziţie pentru întreaga zi
Dacă te trezeşti obosită şi morocănoasă, atunci sexul la primele ore ale zilei este soluţia. Motivul? În timpul partidelor de amor, se eliberează oxitocina, „hormonul iubirii”, iar partenerii se vor simţi îndrăgostiţi şi fericiţi pe tot parcursul zilei.

Funcţionează ca un exerciţiu fizic

Câteva minute de mişcare dimineaţa îţi fac plinul de energie şi te ajută să slăbeşti. Dacă sala de fitness nu este pe placul tău, mută programul de antrenament în dormitor. Şi nu e musai să fie în pat. Experimentează poziţii care să-ţi lucreze întreaga musculatură, de cel puţin trei ori pe săptămână, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. În plus, iubitul tău se va declara satisfăcut.

Înfrumuseţează

În timpul orgasmului sunt eliberate o serie de substanţe care cresc nivelul de estrogen şi îmbunătăţesc textura pielii şi a părului

Adio, dureri de cap!

Sexul îţi ia durerile cu mâna şi multe studii au dovedit-o. Acest efect apare datorită creşterii nivelului oxitocinei şi al endorfinelor, care acţionează ca analgezice.
 
Mai multe detalii, pe eva.ro