6 lucruri care îţi otrăvesc viaţa şi pe care nu ar trebui să le accepţi

Există o părere conform căreia oamenii te tratează exact așa cum îi lași să o facă, iar acest lucru este în mare măsură adevărat. Noi am creat o listă de lucruri pe care nu ar trebui să le permiteți altora să ți facă; acest lucru îți va face viața mai bună.

14 ian. 2018, 09:36
6 lucruri care îţi otrăvesc viaţa şi pe care nu ar trebui să le accepţi

1. Îți este rușine din cauza aspectului sau preferințelor tale. Trebuie să reții că este vorba despre codul vestimentar sau despre maniere: trebuie să respectați regulile.

Dar dacă cineva vorbește negativ despre hainele, formele sau alegerea soțului/soției, te rugăm să nu începi să te scuzi. Nu ești vinovat de nimic și nu datorezi nimic nimănui. 

2. Ești obligat să alegi între carieră și viața personală. Din păcate, acest lucru se întâmplă foarte des, atât la serviciu, cât și la domiciliu. Dar nu există lege care să-ți impună să renunți la familia ta în favoarea muncii sau invers.

Prin urmare, nu trebuie să cedezi presiunii muncii tale sau a familiei tale și să-ți dedici tot timpul doar asupra uneia dintre ele.

Comunicarea necesităților tale în ambele părți și o bună gestionare a timpului te vor ajuta să excelezi la locul de muncă și să găsești timp pentru cei dragi, precum și pentru hobby-uri și divertisment. 

3. Totul în viața ta este decis pentru tine.Este posibil ca mama și tatăl tău să știe cu adevărat această viață mai bine decât tine, chiar dacă deja ești părinte. Dar acest lucru nu le dă dreptul de a-ți impune alegerile, oricât de bine ar părea.

Aceasta este viata ta; vei purta consecințele deciziilor tale, astfel încât să ai dreptul să le iei. În cele din urmă, este mai bine să fii un designer fericit, deși nu foarte faimos, decât un avocat bogat care nu poate ieși din depresie.

Citește mai multe pe estisuperba.ro