6 obiecte pentru vreme rea pe care nu le speli atat de des, desi ar trebui

Toata lumea este constienta de potentialul crescut de imbolnaviri pe vreme rece. Oricat de bine te-ai spala pe maini ca sa previi imbolnavirile, nu omite, totusi, sa cureti si urmatoarele obiecte.

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 20:20
6 obiecte pentru vreme rea pe care nu le speli atat de des, desi ar trebui

Iata 6 obiecte pentru vreme rea pe care nu le speli atat de des, desi ar trebui.

1.     Manusi

Sunt numarul unu pe lista pentru ca sunt puse peste tot. Folosim foarte des mainile, deci, atunci cand porti manusi, vei atinge foarte multe lucruri care pot fi contaminate. Din fericire mana iti va fi protejata, dar ce faci cu manusa? Spala-ti manusile cel putin o data pe saptamana pentru a exlimina germenii din exteriorul si interiorul manusii.

2.     Caciulile

Gandeste-te de cate ori atingi caciula ca sa ti-o aranjezi mai bine cu manusile. Sau de cate ori ai pus in acelasi buzunar manusile si caciula. Ai ghicit! Caciula se contamineaza foarte usor de la manusi iar germenii pot ajunge foarte usor pe pielea ta. Spala si caciula odata cu manusile o data pe saptamana.

3.     Fularul

Fularul il tii foarte aproape de nas si de gura si, poate, cateodata, iti si acoperi gura cu ele. Ceea ce inseamna ca daca pe fular s-au prins germeni de la cineva care a stranutat sau a tusit langa tine, te poti imbolnavi foarte usor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.