6 reguli de bază pentru o ţinută de nuntă reuşită

În plin senzon al nunților găsirea vestimentației potrivite ne poate da bătăi de cap, se stie că la un astfel de eveniment trebuie să ținem cont atât de ceea ce ne avantajează silueta dar și de tendințele actuale, iar în plus fată de acestea mai sunt câteva reguli oferite de mireasa-perfecta.ro pe care trebuie să le avem în vedere atunci când ne alegem rochia pentru o nuntă. 

12 iul. 2018, 10:43
6 reguli de bază pentru o ţinută de nuntă reuşită

Acestea sunt:

1. Nu purta alb

Tradiția spune că albul simbol al purității și compasiunii asociat cu rochia de mireasă ar trebui purtat doar de mireasă la o nuntă. Purtarea unei rochii albe la o astfel de ocazie poate fi interpretat ca lipsă de respect și desconsiderare față de mireasa care ar trebui sa fie în centrul atenției.

2. Alege tocul potrivit

Alegerea încălțămintei potrivite este și ea importantă, iar atunci cand o alegeți trebuie să țineți cont de statul în picioare și de reprizele de dans inevitabile. O pereche de pantofi comfortabili, alegerea înalțimii potrivite a tocurilor sunt esențiale dacă participați la un astfel de eveniment. O ținută ireproșabilă poate fi foarte ușor compromisă de o pereche de sandale cu platformă sau de o pereche de pantofi cu tocuri prea înalte pe care abia îți ții echibilbru și care te poate face protagonista unor situații penibile.

3. Evită să fii prea sexy

Dacă participi la un astfel de eveniment trebuie să înțelegi că mireasa este ceea din centrul atenției iar vestimentația ta nu trebuie să distragă atenția celorlalți participanți astfel evită rochiile prea decoltate, foarte scurte sau prea mulate, iar dacă consideri că acestea te avantajează cel mai tare păstrează-le pentru altfel de evenimente.

4. Tulle sau voal

De evitat sunt și rochiile din voal sau tulle care pot fi foarte ușor asemănate cu rochia de mireasă ceea ce va transmite un mesaj greșit mai ales dacă rochia este într-o nuanță deschisă, vei atrage multe priviri critice, iar mireasa s-ar putea simți ofensată. Dacă iubești creațiile din acest material poți să le păstrezi pentru alte ocazii.

5. Pantalonii

Deși pantalonul pare o variantă comfortabilă și ușor de asortat cu o pereche de pantofi cu toc și un top elegant pentru a crea o ținută de seară defapt aceștia nu ar trebui să reprezinte o variantă de luat în considerare atunci când sunteți invitat la o nuntă. Recomandat este să mergi pe varianta feminității și a eleganței dată de rochiile de seară.

6. De evitat negrul

Negrul reprezintă și el o variantă ″sigură″ și elegantă cu care nu prea ai cum să greșești, însă alegerea unei ținute bazată pe negru pentru o nuntă nu ar fi însă o ideea atât de bună, deși este o alegere clasică și elegantă nu face casă bună cu un eveniment vesel și fericit ca acesta. Cel mai bine optezi pentru culori deschise sau cu imprimeuri feminine.