6 remedii naturiste pentru durerile de dinţi

Cand durerile dentare iti acapareaza viata, esti in stare sa incerci orice pentru a-ti usura disconfortul. Inainte de a pune mana pe pastile puternice, care iti pot afecta organismul, apeleaza la ajutorul naturii ca sa-ti calmezi suferinta. Afla care sunt plantele cu efect analgezic si ce remedii naturiste iti vor face durerea sa dispara.

18 nov. 2017, 20:37
6 remedii naturiste pentru durerile de dinţi

Cele mai comune cauze ale durerilor de dinti sunt cariile, gingivita, abcesele dentare sau radacinile expuse ale dintilor. Printre simptomele asociate cu aceste probleme se numara dureri si inflamatii ale gingiilor, durere pulsatila la nivelul dintilor, dureri de urechi, sinuzita si dificultati la hranire.

Alinare din natura

1. Ulei de cuisoare si de masline

Uleiul de cuisoare contine eugenol, un analgezic natural cu efect antibacterian. Din acest motiv, este recomandat nu doar de catre dentisti, ci si in ameliorarea tusei si astmului, durerilor de cap, problemelor de piele, dar si de digestie. Ca sa-ti tratezi durerile dentare, amesteca 2-3 picaturi de ulei pur de cuisoare cu ¼ lingurita de ulei de masline si aplica acest remediu pe zona afectata de trei ori pe zi, folosindu-te de un buretel demachiant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.