6 sfaturi pentru un ten perfect

Cine nu vrea să aibă o piele curată, fără urme lăsate de acnee, pete sau cearcăne? Pentru a preveni astfel de neplăceri, ține cont de câteva recomandări. Așa vei avea pielea mult visată!

RomaniaTV.net
12 oct. 2016, 13:01
6 sfaturi pentru un ten perfect

Nu este de mirare că nu ai o piele așa frumoasă cum îți dorești. Foarte puține femei sunt norocoasele unui ten fără probleme. Având încredere în forțele proprii și făcând niște schimbări în ritualul de îngrijire, vei reuși să ții la distanță neplăcerile pielii.

Demachiază-te în fiecare seară

Pielea ta are nevoie să se vindece pe timp de noapte. Adică, să se refacă după ce a fost în contact cu praful, murdăria din timpul zilei. Pentru că machiajul ar putea bloca porii pielii, fiindu-i imposibil să respire, scad foarte mult șansele ca tegumentul să se vindece. Așa că, indiferent de cât de târziu ajungi acasă, nu te culca fără să-ți îndepărtezi machiajul de pe față.

Curăță pielea și dimineața

Când te demachiezi, folosește întotdeauna un demachiant blând. Operațiunea nu trebuie făcută doar seara, înainte de culcare, ci și în fiecare dimineață, după ce te trezești.

Citeşte şi  Mască uimitoare pentru un ten de invidiat

Exfoliază bland

Pentru a scăpa de celulele moarte ale pielii, este foarte important să o exfoliezi cel puțin o dată pe săptămână. Astfel, ajuți pielea să fie fină la atingere și să strălucească întreaga zi. Acesta este unul dintre cei mai importanți pași în obținerea unui ten radiant, așa că, nu-l sări!

Măștile naturale, perfecte pentru ten

Încearcă o mască de față cu ingrediente care să se potrivească nevoilor tale. O mască foarte ușor de preparat și cu beneficii pentru ten este cea pe care o obții mixând turmeric, iaurt, apă de trandafiri și lemn de santal. Aplică pasta pe tenul proaspăt spălat, las-o să acționeze 15-20 de minute, apoi clătește cu apă din abundență.

Hidratează și iar hidratează

În ce privește hidratarea tenului, trebuie să știi că specialiștii recomandă două produse: unul de zi și celălalt pentru noapte. Crema de noapte ar trebui să conțină ingrediente reparatoare, în timp ce produsul de zi ar trebui să aibă protecție solară. Doar dacă te hidratezi corect, vei avea o piele fără cusur.

Crema de ochi, necesară

Zona de sub ochi este foarte blândă și sensibilă. Acesta este motivul pentru care are nevoie de un produs special pentru a o hidrata. Investește într-o cremă de ochi și aplic-o în fiecare noapte înainte de culcare.

Învinge ridurile cu această cremă uimitoare