6 tipuri de femei cu care orice bărbat ar trebui să se întâlnească

Bineinteles ca orice barbat, la viata lui, a iesit cu 20, 30 sau poate chiar mai multe femei. Insa e foarte posibil ca un anumit tip de barbat sa prefere acelasi tip de femeie la nesfarsit, fara sa varieze sau sa fie curios sa incerce si un alt tip.

30 iul. 2017, 21:10
6 tipuri de femei cu care orice bărbat ar trebui să se întâlnească

Site-ul Menshealth.com a intocmit un top 6 tipuri de femei pe care orice barbat ar trebui sa le aiba sau sa incerce sa iasa cu ele macar o data in viata.

1. Tipul „sofisticat-urban”

Punctele ei forte: e superhaioasa, sexy si spontana. Daca esti cu ea intr-o incapere, toata lumea te va privi cu invidie.

Puncte slabe: ai nevoie de o enorma incredere in tine ca sa iesi cu un asemenea tip de fata. In plus, atrage absolut toate privirile si tu nu poti sa-ti manifesti gelozia in nici un fel, caci ar parea semn de prostie.

In dormitor: E dezinhibata si sofisticata. Spune-i ca-ti place sa stea ea deasupra, preferabil cu o lenjerie foarte scumpa care sa-I puna in valoare silueta.

2. Tipul „Hipster-artistic”

Punctele ei forte: stie absolut toate barurile la moda din oras si toate expozitiile care servesc vin gratuit. E sofisticata, dar nu chiar la fel ca si primul gen. Cel mai mult ii plac tocilarii si intelectualii. E alegerea ideala pentru tipii care iubesc arta si vor sa se instruiasca din acest punct de vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.