7 filme pentru copii cu mesaj spiritual

Latura spirituala a existentei umane capata din ce in ce mai mult interes. Mesajele spirituale se pot regasi inclusiv in filmele pentru copii. Important este sa le vedem si sa le acceptam.

RomaniaTV.net
11 mai 2017, 20:32
7 filme pentru copii cu mesaj spiritual

„Un copil poate invata un adult trei lucruri: sa se bucure fara motiv, sa fie curios si sa ceara ceva fara sa oboseasca” – Paulo Coelho

Iata 7 filme pentru copii cu mesaj spiritual.

Copiii din Rai (Children of Heaven)
Cinematografia iraniana aduce in prim plan cat de greu este sa fii copil intr-o lume in care inveti ca munca inseamna dragoste, iar suferinta este obligatorie. Mesajul este ca luminita de la capatul tunelului exista, ca suntem iubiti si protejati, indiferent cat suntem de singuri.

Neinfricata (Brave)
Spre deosebire de celalte printese Disney care isi asteapta cuminti printul, Merida este o luptatoare, o arcasa iscusita care ignora regulile impuse de regat si isi urmeaza propria inima.

Cum putem evita certurile cauzate de diferentele de opinie?

Disensiunile intre oameni apar atunci cand oamenii nu constientizeaza ca sunt diferiti, ca fiecare are propriul filtru, ca fiecare are un istoric de experiente la care se raporteaza mereu si acesta este motivul principal pentru care ne este greu sa construim relatii sanatoase cu cei din jurul nostru, sa cream legaturi puternice, bazate pe incredere, intelegere si suport reciproc. Psihologul Andra Tanasescu afirma ca primul lucru, pe care trebuie sa-l facem atunci cand simtim ca persoana de langa noi are o pozitie diferita de a noastra, este sa punem intrebari, sa cerem informatii suplimentare si sa ii cerem sa-si argumenteze opinia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.