7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbaţii, demonstrate ştiintific

Potrivit studiilor realizate la nivel mondial, femeile au avanatj asupra barbatilor cand vine vorba despre o serie de lucruri la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Asadar, iata care sunt cele 7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific.

05 aug. 2014, 04:24
7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbaţii, demonstrate ştiintific

1. Evoluează mai frumos.

Ultimele studii de specialitate releva faptul ca femeile devin din ce in ce mai frumoase ca urmare a evolutiei naturale, in vreme ce barbatii raman la fel. Un test efectuat pe 2000 de oameni pe parcursul a 40 de ani ne spune ca femeile atractive au cu 16% mai multe sanse de a avea copii decat cele comune iar oamenii frumosi au cu 36% mai multe sanse de a avea ca prim nascut o fata. Toate acele fete frumoase reprezinta sanse la mult mai multe femei frumoase decat in generatiile trecute.

2. Supravietuiec mai des accidentelor de masina.

Trist dar adevarat, barbatii au cu 77% mai multe sanse de a muri intr-un accident rutier decat femeile se arata intr-un studiu facut de universitatea Carnegie Mellon din Statele Unite. Iubitii ar trebui sa ne multumeasca de fiecare data atunci cand ii batem la cap cu privire la centura de siguranta.

3. Sunt mult mai bune in a gasi alinare.

Potrivit unui studiu psihologic efectuat pe un esantion reprezentativ de 2000 de oameni, femeile sunt mult mai predispuse sa isi discute problemele si sa incerce sa le rezolve astfel. Nu mai putin de 50% din femeile chestionate s-au declarat disponibile de a discuta cu prietenii despre problemele lor personale, spre deosebire de barbati, care s-au declarat dispusi in a gasi rezolvari astfel intr-o proportie de doar 29%.

Continuarea pe Lyla.ro