7 semne că relaţia ta merită continuată

Nicio relatie nu este perfecta, insa asta nu inseamna ca trebuie sa dai inapoi la primul hop. Sunt multe aspecte asupra carora poate nu sunteti de acord, ca parteneri, insa daca relatia voastra prezinta semnele de mai jos, atunci n-ar trebui sa renunti.

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 20:04
7 semne că relaţia ta merită continuată

1. Partenerul este persoana ta preferata

Poate ca ai multi prieteni, insa daca iti place ca cea mai mare timpului sa o petreci alaturi de partenerul de cuplu, sa faceti lucruri impreuna, atunci n-ar trebui sa renunti la relatie daca apare o mica neintelegere.

2. Cresteti impreuna
Dezvoltarea personala este foarte importanta intr-o relatie. Iar daca fiecare dintre voi contribuie la dezvoltarea celuilalt, inseamna ca aveti un viitor luminous impreuna. Sa cresteti si sa va descoperiti reciproc este un semn al unei relatii sigure care merita continuata.

3. Nu va mai intereseaza altcineva din punct de vedere romantic
Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, zice o vorba din popor. Asa ca este normal sa vi se para atragatoare persoanele de sex opus. Insa daca din punct de vedere romantic/sexual nu te mai intereseaza o alta persoana decat partenerul tau, atunci e un semn ca merita sa fiti impreuna. Daca se intampla contrariul si te intrebi cum ar arata o relatie cu orice alta persoana de sex opus, atunci e cazul sa va separati cat mai repede, ca sa nu va incurcati reciproc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.