8.8.8 Portalul Leului se activează. Ce se întâmplă în Univers miercuri 8 august 2018 si cum te afectează. Trebuie să ştii

Eclipse, 7 planete retrograde si semnale luminoase solare ne impacteaza acum in fel si chip, pe unii mai mult, pe altii mai putin in functie de unde este fiecare in propria calatorie, iluminare si evolutie. Oricum, chiar si cei mai iluminati si evoluati simt treziri majore, eliberari si schimbari in constiinta.

RomaniaTV.net
07 aug. 2018, 19:23
8.8.8 Portalul Leului se activează. Ce se întâmplă în Univers miercuri 8 august 2018 si cum te afectează. Trebuie să ştii

In fiecare an, in a 8 a zi a lunii a 8 a anului, deci pe 8 august, are loc o aliniere cosmica numita PORTALUL LEULUI.

Poarta Leului este un moment in care o energie cosmica crescuta curge intre taramurile fizice si spirituale.

Se numeste Portalul Leului sau Poarta Leului pentru ca se intampla in timp ce Soarele se afla in zodia Leului. Leul ca si semn zodiacal este asociat cu centrul inimii si reprezinta o expresie individualizata a divinului.

Acest portal este marcat de alinierea dintre Pamant, steaua Sirius si Centrul Galactic.

Sirius este un soare mult mai mare si mai stralucitor decat Soarele nostru si este cunoscut sub numele de Soarele Spiritual.

Astfel, acest portal ne aduce frecvente foarte inalte de energie.

Aceste vibratii incredibil de elevate ne infuzeaza cu o crestere spirituala puternica ce ne ajuta sa ne transformam si sa ne manifestam visele in realitate mult mai rapid. Portalul Leului ne aduce o noua constientizare, trezire, inceputuri si oportunitati.

Steaua Sirius se aliniaza direct cu piramidele din Giza si din perspectiva noastra de pe Pamant, se vede cum Sirius (cea mai stralucitoare stea pe care o putem vedea) vine mult mai aproape de Pamant.

Cand acest aliniament se intampla, exista o cantitate intensa de lumina ce coboara asupra pamantenilor ce le trezeste ADNul, activeaza campul energetic uman pentru upgradare si transmite frecvente inalte vibrationale si coduri de trezire spirituala.

Acesta este forma Universului de aliniere cu tot ce este cel mai bine pentru noi la acest moment. Leul este despre putere, curaj, conducator, autenticitate si a fi in centrul atentiei, exact cum Soarele este centrul Universului nostru si Sirius este centrul acelui Univers. Avem acum energie mai multa si mai stralucitoare pentru a lasa sinele autentic sa straluceasca prin tot ce inseamna puterea personala, ca sa devenim fiecare liderul propriei vieti si in felul sau unic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.