8 BILETE CASTIGATOARE în luna aprilie, ne-am dublat investiţia de 28 de ori în ultimele 41 de zile! Vezi biletul zilei de miercuri!

Sansele de castig cu BILETUL   oferit zilnic de redactia celui mai bun site de pronosticuri sportive din Romania, www.pariuri1x2.ro, sunt maxime. O dovedeste statistica: 28 de bilete castigatoare in ultimele 41 de zile!

12 apr. 2017, 08:39
8 BILETE CASTIGATOARE în luna aprilie, ne-am dublat investiţia de 28 de ori în ultimele 41 de zile! Vezi biletul zilei de miercuri!

BILETUL ZILEI

Redactia www.pariuri1x2.ro a intors partida Bayern Munchen – Real Madrid pe toate partile, apriul rezultat fiind ”ambele echipe marcheaza”. Argumentele variantei sunt evidente: joc ofensiv formidabil, dar si o serie de carente defensive deloc de neglijat, mai ales la un asemenea nivel,  in ambele tabere.  

Completam biletul zilei de joi cu varianta “peste 1.5 goluri” la partida din prima liga turca dintre Gaziantepspor si Genclerbirligi. Gazdele lupta pentru salvarea de la retrogradare, tinta ce pare greu de atins in conditiile unei aparari extrem de permisive.  De amintit, de asemenea, ca 19 din meciurile disputate de Gaziantep in acest sezon si 18 din cele ale oaspetilor ar fi avut castigatoare varianta pe care o vom paria si astazi.

________________________________________________________________________

Citeste si:

Europa League: Lupta pentru semifinale incepe joi! Pariuri1X2 analizeaza confruntarile – Aici ai toate pronosticurile!

 ____________________________________________________________

BILETUL ZILEI

21:45, Bayern Munchen – Real Madrid, ambele echipe marcheaza, cota 1.63
20:30, Gaziantepspor – Genclerbirligi, peste 1.5 goluri, cota 1.33

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.