8 celebrităţi despre care NU ştiai că sunt bisexuale

Puține celebrități au curaj să vorbească deschis despre sexualitatea lor, iar aceste opt vedete de peste hotare au recunoscut că sunt bisexuale sau și-au arătat atractivitatea față de persoanele de același sex.

06 iun. 2016, 09:43
8 celebrităţi despre care NU ştiai că sunt bisexuale

„Nu vreau să-mi neg sexualitatea ca să pot fi eu. Nu vreau să trebuiască să mă definesc în funcție de asta. Mă opun cu tărie prelucrării mele pentru a fi populară sau pentru a mă face plăcută. Chiar nu-mi pasă”, a declarat Amber Heard, cea care recent a intentat divorțul de Johnny Depp acuzându-l de agresiune fizică și verbală. Actrița în vârstă de 30 de ani a avut anterior o relație de patru ani cu o femeie. Scandalul divorțului este în toi peste hotare, în timp ce actorul din „Pirații din Caraibe” se află în România unde va susține un concert cu trupa lui de rock, The Hollywood Vampires, luni, 6 iunie, la Romexpo.

„Sunt trisexual, aș încerca orice o singură dată”, s-a descris Andy Dick. Într-o notă mai serioasă, comediantul a declarat în show-ul Tyrei Banks în 2009 că „Sunt bisexual, dragostea mea nu are gen, și heterosexualii spun, e clar, de fapt e gay iar comunitatea gay zice da sigur, e doar o acoperire, ești gay… ambele comunități mă vor gay.”

Amber Rose nu s-a sfiit niciodată să își dezvăluie preferințele sexuale. „Lumea mă consideră o striperiță bisexuală narcomană care se culcă cu Kanye West în mod obișnuit. Ca să răspund la asta: sunt extrem de deschisă cu sexualitatea mea. Pot să fiu îndrăgostită de o femeie la fel cum pot fi de un bărbat. Când vine vorba despre ființe umane, cu siguranță găsesc frumusețe în fiecare, fie că e îndesat, rahitic, alb, negru, indian, asiatic, spaniol”, a spus vedeta într-un interviu pentru revista Complex.

Citeste mai mult pe feminis.ro