8 idei ieftine pentru schimbarea rapidă a imaginii unui living

Poate că ai observat şi tu că aspectul unui interior este influenţat în mare parte de alegerea decoraţiunilor şi accesoriilor. Pentru astăzi ţi-am pregătit 8 idei de reamenajare rapidă a unui living prin simpla schimbare a câtorva elemente de decor.

RomaniaTV.net
03 feb. 2016, 11:27
8 idei ieftine pentru schimbarea rapidă a imaginii unui living

Cand simti ca ai vrea sa schimbi ceva in decorul livingului, dar timpul si bugetul nu-ti permit sa iei masuri radicale, cum ar fi o reparatie de la zero, nu este cazul sa renunti la dorinta ta, ci sa abordezi o alta tactica: concentreaza-te pe innoirea unor elemente care te vor ajuta sa efectuezi o schimbare rapida si nu prea costisitoare de imagine a camerei de zi.

Citeşte şi   Cum să ai armonie în casă prin feng shui tradiţional şi design interior inteligent

Iata ce poti face:

Poate cea mai rapida si de impact modificare pe care i-o poti aduce livingului tau este cea care presupune inlocuirea draperiilor sau perdelelor de la ferestrele camerei cu unele noi. Vei observa cat de mult se va schimba infatisarea acestei incaperi prin aplicarea acestei idei simple.

Fie ca vei decide sa schimbi culoarea canapelei, fie ca vei decide sa-i pastrezi aspectul si culoarea initiale poti opta pentru aplicarea unei alte idei decorative cu efect imediat: achizitionarea mai multor pernute decorative.

Citeşte mai mult pe casadex.ro