8 lucruri pe care cuplurile fericite le fac înainte de a merge la culcare

Relațiile nu sunt foarte complicate, oamenii le complică. Este foarte important să petreci ceva timp cu partenerul tău înainte de a merge la culcare. Nu contează cât timp petreceți împreună, o oră sau câteva minute, atâta timp cât vă bucurați de momentele petrecute împreună.

RomaniaTV.net
06 dec. 2017, 10:21
8 lucruri pe care cuplurile fericite le fac înainte de a merge la culcare

1. Setează telefoanele mobile pe mut și le pun departe.

Rețelele de socializare pot îndepărta oamenii și totodată internetul și tehnologia ajuns la un nivel ridicat și acest lucru răcește relațiile dintre oameni. Comunică sau petrece pur și simplu timp cu partenerul tău. Ai toată ziua la dispoziție să-ți verifici profilul de Facebook.

2. Uită de muncă.

Încearcă să nu te mai gândești la serviciu și nu-ți mai verifica mail-urile din 5 în 5 minute atunci când ești acasă. Vorbiți pentru că acest lucru vă va conecta emoțional și vă va ajuta să scăpați de probleme și stres. Evită discuțiile despre muncă ,probleme financiare sau orice altceva ce-ți poate afecta partenerul.

3. Mergi la culcare la aceeași oră ca și partenerul tău.

Multe cupluri nu se văd pe perioada zilei și obișnuiesc să meargă la culcare la ore diferite. Conform psihologilor, cuplurile fericite merg la culcare în același timp. Acest lucru ajută la menținerea intimității.

4. Urmează rutina.

Urmează aceeași rutină înainte de a merge la culcare pentru că acest lucru te va ajuta să dormi mai bine. Astfel, creierul tău va primi semnalul că se apropie timpul pentru culcare și pregătește corpul pentru somn.

5. Aveți discuții legate de relația voastră.

Trebuie să fii atentă la sentimentele partenerului tău și la modul în care se simte în relație. Dacă întâmpinați probleme, este cel mai bine să vorbiți despre asta și să nu lăsați problemele să treacă de la sine pentru că acest lucru nu se va întâmpla. Specialiștii spun că în fiecare seară înainte de culcare trebui să-i spui partenerului tău ce simți pentru el, astfel va exista o atmosferă plăcută și pozitivă.

6. Nu te certa și nu intra în discuții negative.

Psihologi spun că nu este indicat să avem discuții în contradictoriu cu partenerii noștri înainte de a merge la culcare. Nu vă veți odihni suficient și anxietatea o feți resimți și a doua zi. Este mai bine să vă rezolvați problemele înainte de a merge la culcare.

7. Nu bea alcool sau nu fuma.

Multe cupluri preferă să bea un pahar de vin înainte de a merge la culcare pentru a crea o atmosferă romantică. Totuși, nu este bine să bei înainte de culcare pentru că nu te vei odihni cum trebuie. Vei fi obosit, distras și foarte ușor de enervat .

8. Faceți-vă masaj reciproc.

Specialiștii spun că masajul înainte de culcare oferă o mai bună calitate somnului și totodată apropie cuplurile. Este ceva intim și astfel vă petreceți timpul împreună și vă și relaxați.