8 semne că ghidul tău spiritual încearcă să te contacteze

Fiecare dintre noi am venit pe acest pământ cu propriile misiuni. De asemenea, avem un ghid spiritual care are grijă să nu deviem prea mult de la calea noastră. Uneori, ghidul spiritual ne şopteşte ceva, ne trimite un gând sau o idee, în vreme ce alteori comunică cu noi trimiţându-ne diverse semne. Nu există coincidenţe. Fii atent la lucrurile care se repetă. Fii deschis la sincronizări. În acele momente ghidul tău spiritual încearcă din răsputeri să se conecteze cu tine.

RomaniaTV.net
19 ian. 2017, 08:27
8 semne că ghidul tău spiritual încearcă să te contacteze

Un mesaj special

Ghidul spiritual ar putea folosi materialele scrise pentru a ajunge la tine. Ai citit vreodata ceva, pentru ca apoi sa auzi exact cuvintele citite? Ai subliniat un pasaj dintr-o carte sau revista, pentru a apoi sa o auzi la radio.

Cand ceri ghidare, calauza spirituala prefera sa-ti raspunda printr-un mesaj care te va misca emotional. Cuvintele sunt puternice. Ele reprezinta cel mai bun instrument de comunicare. Ai cerut vreodata ceva si brusc ti-a sarit un text in ochi? Cuvintele te obliga sa te opresti pentru o secunda si sa le analizezi. 

Citeşte şi  Cele mai frumoase CITATE ale lui Osho

Pene albe

Ai gasit vreodata pene albe in cele mai neobisnuite locuri? Sunt semne superbe trimise de ghidul tau spiritual. Prin aceste sceste daruri minunate ghidul tau spiritual iti reaminteste ca nu esti niciodata singur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO