CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Surpriză uriaşă, cum se votează favoriţii

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Au demonstrat că au calități vocale și carismă, au fost votați de public și au ajuns departe. Semifinaliștii sezonului 8 Vocea României încearcă vineri seară să convingă publicul că merită un loc în finală.

14 dec. 2018, 10:51
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Surpriză uriaşă, cum se votează favoriţii

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018, dintre ei se va alege deţinătorul trofeului:

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE:  Bogdan Ioan este cel de-al patru finalist de la Vocea României, a anunţat Pavel Bartoş. 

OCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE:  Dora Gaitanovici este cea de-a treia finalistă a concursului. 

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE:  A doua finalistă a serii este Alma Boiangiu din echipa lui Chirilă.

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE: Primul finalistă a serii este din echipa Andrei. Este vorba de Mădălina Coca. 


CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Mădălina Coca și Renate Grad, din echipa Andra; Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, din echipa Smiley, sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Cum îți poți vota concurenții favoriți de la Vocea României

Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă, doar după START VOT, și astfel vor hotărî cine sunt cei patru finaliști ai concursului.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Ce vor cânta concurenții în semifinală

În semifinală, concurenții vor aduce pe scenă câte două momente speciale. Ei vor cânta câte o melodie singuri și vor alcătui și un trio – cei doi semifinaliști împreună cu antrenorul lor vor interpreta o piesă.

Concurenții repetă alături de antrenorii lor, împreună au găsit cele mai bune registre pentru piesele pe care le vor cânta săptămâna aceasta și creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor. 

Printre melodiile care vor fi interpretate vineri în semifinala Vocea României se regăsesc ”Shallow”, piesa interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”, ”Who wants to live forever”, melodie din repertoriul Queen, ”Unchain my heart”, hitul lui Joe Cocker, sau ”Perfect fără tine”, de la Vama.

În semifinală, publicul va avea parte de un spectacol plin de strălucire și energie, cu o miză extrem de mare pentru cei 8 semifinaliști Vocea României: un loc în finală și implicit șansa de a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.