A apărut ŢIGARA ELECTRONICĂ cu cannabis VIDEO

Clasicul joint devine E-Njoint reîncărcabil. O companie olandeză a inventat ţigara electronică cu cannabis, despre care spune că nu este deloc dăunătoare.

24 iun. 2014, 15:29

Compania E-Njoint BV care fabrică prima ţigară electronică cu canabis susţine că produsul său nu este deloc „dăunător şi este 100% legal”. Producătorul susţine că ţigara electronică nu conţine THC periculos, tutun sau nicotină, scrie Daily Mail.

E-Njoint Rechargeable este o ţigară electronică pe care posesorul ei poate să o umple cu canabis lichid, după bunul plac. Astfel, produsul este disponibil în şase arome, inclusiv cea de pepene verde, de fructul pasiunii, de măr verde sau de cireşe.

 Ţigara de înaltă tehnologie se vinde la petreceri, concerte, în baruri şi cluburi nu numai în Olanda, ci în toată Europa. Compania produce, în China, aproximativ 10.000 de jointuri electronice pe zi.

Designul ţigării electronice reproduce fidel forma unui joint, iar în vârf are desenată o frunză de canabis, care luminează ori de câte ori consumatorul trage din ţigară.

Citeşte şi Poliţiştilor nu le-a venit să creadă când l-au prins: Ce a ascuns un OBEZ în ŞUNCA de pe BURTĂ FOTO

Componenţii folosiţi la fabricarea jointului electronic sunt sută la sută naturali, cum ar fi propilen-glicolul, glicerina vegetală şi, de asemenea, arome biologice sută la sută  naturale amestecate în vapori de apă.

Compania E-Njoint este în negocieri cu o companie spcializată în marijuana pentru scopuri medicale, pentru a crea produse destinate uzului terapeutic. Un joint electronic costă aproximativ 10 euro.