A avortat spontan când a aflat ce i-a făcut cea mai bună prietenă

Povestea de viata a doi romani, care pare desprinsa dintr-o telenovela, a ajuns in presa britanica. Dupa 18 ani de casnicie in care a pierdut trei sarcini, Noemi a aflat secretul ingrozitor al sotului sau.

RomaniaTV.net
24 mai 2017, 08:16
A avortat spontan când a aflat ce i-a făcut cea mai bună prietenă

Noemi Marian este o romanca in varsta de 48 de ani a carei poveste de viata pare desprinsa dintr-o telenovela. Ea si Calin s-au cunoscut pe cand aveau 22, respectiv 21 de ani si au fost casatoriti timp de 18 ani. Cei doi erau foarte indragostiti si nimeni nu credea vreodata ca vor ajunge sa se desparta. Noemi si Calin si-au dorit foarte mult sa aiba copii, dar, din pacate, acest lucru nu s-a intamplat.

Noemi era insarcinata in 5 luni si jumatate cand medicii i-au spus ca fetita pe care urma sa o aduce pe lume are mari probleme de sanatate si trebuie sa intrerupa sarcina.

Citeşte şi HOROSCOP: Femeia din zodiac care iubeşte să fie amantă

„Am cazut intr-o depresie puternica. Am plans zile in sir si chiar m-am gandit la sinucidere”, a declarat femeia de 48 de ani pentru Mirror.

„Dar Calin a fost alaturi de mine si am simtit ca impreuna putem sa trecem peste asta”, a mai declarat Noemi.

Peste 5 ani, Noemi a ramas din nou insarcinata, iar cei doi soti erau in al noualea cer. Din pacate, povestea trista s-a repetat si de aceasta data, si in luna a 4-a, femeia a suferit un avort spontan.

Intre timp, cei doi soti au cunoscut un alt cuplu, Maria si Adam, iar cei patru au devenit cei mai buni prieteni. Petreceau mult timp impreuna, mergeau in vacante si se intelegeau extraordinar.

Asa ca, atunci cand a aflat ca Maria a ramas insarcinata, Noemi a fost foarte incantata si spera ca macar prietena ei sa poata sa aiba copii.

Calin si Noemi s-au atasat imediat de baietelul pe care Maria l-a adus pe lume, i-au cumparat o multime de cadouri, iar Ben ramanea la ei de foarte multe ori.

Totusi, Noemi simtea ca ceva nu este in regula cu sotul ei si ca acesta ii ascunde ceva.

Citeşte şi Lucruri de care bărbaţii au nevoie de la o femeie

Intr-o zi, Noemi l-a surprins pe Calin uitandu-se pe telefon la un filmulet cu Ben pe care i-l trimisese Maria. Cand i-a vazut privirea, Noemi a simtit imediat si l-a intrebat direct: „Ben este fiul tau, nu-i asa?”

Calin s-a uitat la sotia sa si i-a raspuns „Da, este fiul meu”. In acel moment, Noemi, care era insarcinata pentru a treia oara, a simtit ca i fuge pamantul de sub picioare. La scurt timp dupa aflarea vestii, a pierdut si a treia sarcina.

Ea si Calin s-au despartit, iar acesta s-a mutat alaturi de Maria si de fiul lor.

„Nu am mai suportat sa fiu in preajma lor, sa-i vad cum se poarta ca o familie fericita si am decis sa las in urma viata din Romania si am decis sa o iau de la zero in Marea Britanie”, a spus Noemi.

Ea a fost foarte ambitioasa si a reusit aici sa isi termine facultatea si sa obtina si permisul de conducere.