A câştigat 5 milioane de dolari, fără măcar să-şi dorească asta. Cazul incredibil al celei mai norocoase femei a începutului de an

Publicat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 21:13 // Actualizat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 21:13 // Sursa: romaniatv.net

O femeie din Statele Unite care s-a ales cu un bilet de loterie pe care nu dorea iniţial să îl cumpere a câştigat 5 milioane de dolari.

Oksana Zaharov, în vârstă de 56 de ani din Edgewater, New Jersey, a declarat reprezentanţilor Loteriei din New York că vânzătorul de la un magazin din Manhattan i-a oferit din greşeală un bilet răzuibil în valoare de 10 dolari în locul unuia de 1 dolar.

"Când vânzătorul mi-a dat biletul greşit mi-a părut aşa de rău încât am decis să merg mai departe şi să îl cumpăr", a spus Zaharov. Femeia nu a acordat atenţie biletului de loterie şi l-a răzuit abia după câteva săptămâni. "Am folosit biletul pe post de semn de carte timp de câteva săptămâni înainte de a mă hotărî să-l răzuiesc", a mărturisit ea.

Decizia de a cumpăra biletul pe care nu-l dorea de fapt s-a dovedit a fi corectă deoarece Zaharov a câştigat astfel un premiu în valoare de 5 milioane de dolari. "Nu câştig niciodată nimic. Eram sigură că biletul era fals. Abia când l-am adus la birou am aflat că era real", a adăugat femeia.

Zaharov a declarat că banii câştigaţi îi va folosi pentru o vacanţă cu familia în Bahamas dar şi pentru viitorul copiilor săi. "Ei vor beneficia de o educaţie fără împrumuturi", a spus ea, potrivit sursei citate.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
castig loterie Loteria din New York loterie SUA Oksana Zaharov
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H