A câştigat o avere la LOTO, dar HABAR N-AVEA. Cum a aflat că a devenit MILIONAR

Jimmie Smith, un american care a jucat in mod regulat la loto timp de jumatate de secol, habar n-avea ca a castigat o avere la un moment dat.

14 oct. 2017, 17:34
A câştigat o avere la LOTO, dar HABAR N-AVEA. Cum a aflat că a devenit MILIONAR

Jimmie Smith a cumparat un bilet la loto in mai 2016. Dar nu l-a verificat si a crezut ca oricum nu are sanse la marele premiu. Dar loteria a facut apeluri nenumarate sa il gaseasca pe castigator.

„Un norocos new-yorkez are un premiu de 24 de milioane de dolari de ridicat de la Loto, însă câștigătorul trebuie să se grăbească, pentru că trece timpul”, a anuntat in luna mai directorul Comisiei Loteriei din New York, Gweneth Dea, potrivit Washington Post.

Noroc cu carul: Un german a câştigat 90 de milioane de euro la loteria EuroJackpot

Surprinzator, loteria a facut mai multe anunturi. Nu s-au lasat pana cand nu au dat banii norocosului castigator.

„Le cerem jucătorilor loteriei din New York să își verifice buzunarele. Verificați-vă cutia de mănuși. Uitați-vă sub canapea. Dacă aveți biletul câștigător noi abia așteptăm să vă cunoaștem”, este al doilea mesaj emis la tv.

Intr-o seara, in timp ce se uita la tv, Jimmie Smith a auzit anuntul. Acesta si-a adus aminte ca are cateva bilete vechi din 2016. Le-a cautat bine si le-a gasit. Unul din ele era castigator si i-a bagat in buzunare 24 milioane de dolari!

„Am stat așa un minut, gândindu-mă, O fi adevărat ce văd? Apoi mi-am scos capul pe geam ca să respir aer curat. Aveam dubii serioase. Trebuia să mă conving singur că era adevărat ce se întâmpla”, a povestit bărbatul, care a ales sa isi primeasca banii in rate, timp de 26 de ani.