A căzut de la etajul 10 încercând să se salveze dintr-un incendiu

Incendiu intr-un apartament din Petrosani soldat cu o victima decedata. In cursul noptii, pompierii Detasamentului Petrosani au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de pe strada Aviatorilor, din Petrosani.

14 iun. 2018, 06:26
A căzut de la etajul 10 încercând să se salveze dintr-un incendiu

Un tânăr de 22 de ani din Petroşani a murit după ce a căzut de la etajul zece al blocului în care locuia, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă spunând că, cel mai probabil, tânărul a căzut în încercarea de a se salva după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de un incendiu.

 

Potrivit ISU Hunedoara, ajunsi la locul desfasurarii incendiului, pompierii militari au constatat ca focul se manifesta intr-o camera iar in fata blocului se afla o victima decedata, cel mai probabil in urma traumatismelor suferite prin cadere de la inaltime. Pompierii au stins rapid incendiul care se manifesta la obiectele textile si materialul lemnos dintr-o camera dupa care au tras concluzia ca, cel mai probabil, focul s-a initiat de la o tigara aprinsa.

Victima găsită decedată avea 22 de ani și locuia singură. Cel mai probabil a încercat să se autoevacueze pe geam pentru a  scăpa din incendiu.