A comandat o prostituată, dar a rămas ŞOCAT când a văzut cine e femeia

Un bărbat a plecat într-o mică excursie în Las Vegas și a dorit să se relaxeze puțin în brațele unei dame de companie. A sunat la o companie de escorte de lux și a așteptat "cadoul".

28 iun. 2016, 07:39
A comandat o prostituată, dar a rămas ŞOCAT când a văzut cine e femeia

După ce s-a pregătit pentru o seară perfectă, a avut parte de un moment terifiant. La ușa camerei de hotel a sosit o prostituată și nu mică i-a fost mirarea când a văzut că dama de companie este fiica sa.

În urmă cu trei ani de zile, americanul a rupt legătura cu fiica. Aceasta a plecat de acasă și a început să lucreze ca prostituată în Las Vegas.

La fel de șocată a fost și fata când a văzut cine urma să-i fie client în acea seară. După ce și-au revenit amândoi din șoc, au început să discute. Bărbatul recunoaște că a fost vina lui că fata a fugit de acasă și a ajuns să presteze o astfel de meserie. Americanul recunoaște că își bătea copila des și o obliga să meargă la balet, cu toate că ei nu îi plăcea acest lucru. Sătulă de bătăile primite, fata a decis să fugă din casa părintească și să lucreze pe cont propriu.

Continuarea pe: http://showbizreport.ro