A descoperit că soţul o înşela printr-o metodă care întrece orice imaginaţie

Pentru că bănuia că soțul ei o înșela, o femeie a pus la cale un plan care i-a confirmat bănuielile. Iată care este metoda ingenioasă la care a apelat pentru a se convinge că într-adevăr soțul ei era infidel.

10 iun. 2017, 16:16
A descoperit că soţul o înşela printr-o metodă care întrece orice imaginaţie

Când soțul ei i-a spus că șeful l-a invitat în Canada la pescuit și nu îl poate refuza pentru că acea călătorie l-ar putea ajuta să avanseze la locul de muncă, femeia bănuia că este vorba despre altceva. Așa că a pus la cale un plan care întrece orice imaginație.

Soțul i-a cerut să îi pună în bagaj noua pijama din mătase albastră. I-a cerut să nu uite de ele, fiind evident ceva important pentru el. Deși știa că ceva nu este în regulă, a făcut ceea ce i-a cerut el.

După o săptămână, bărbatul s-a întors acasă. Era foarte vesel. I-a spus soției lui că a prins mult pește. I-a spus că toată ziua și-a petrecut-o pe lac pescuind, iar peștele prins a fost gătit pentru cină. În plus, i-a reproșat că nu a ținut cont de rugămintea lui și nu i-a pus în bagaj pijamaua albastră.

Auzind reproșul soțului, femeia i-a spus că ba da, i-a pus pijamaua chiar în cutia cu instrumentele pentru pescuit.

Astfel, femeia s-a convins că soțul ei nu a fost sincer și așa a descoperit că era infidel. Este o metodă ingenioasă pe care a folosit-o pentru a-și confirma bănuielile. Ceea ce a făcut femeia întrece orice imaginație. Nu oricine s-ar fi gândit să recurgă la o astfel de metodă pentru a se convinge de un lucru atât de serios.

Sursa: teotrandafir.com