A dispărut Gabriel Cotabiţă. Unii spun că este bine mersi acasă, alţii că ar fi părăsit ţara. Ce spune familia

Gabriel Cotabiţă i-a confirmat acum două săptămâni coregrafului Wilmark prezenţa la festivalul Vama Veche Salsa Week & Kizomba (3-9 august). Pe surse, acesta nu va avea cum să onoreze invitaţia întrucât ar fi plecat la recuperare undeva în străinătate, lucru neconfirmat de familia artistului. 

21 iul. 2015, 07:28
A dispărut Gabriel Cotabiţă. Unii spun că este bine mersi acasă, alţii că ar fi părăsit ţara. Ce spune familia

„Am vorbit când am fost la el la spital. Arată foarte bine, încă memoria i se construieşte. Vorbeşti clar cu el orice subiect şi ţine minte, nu e nicio problemă. Gabi mi-a confirmat că vine la Vamă, nu că va cânta. Nu ştiu dacă va putea să stea toată săptămâna. Sunt multe show-uri de dans care merită văzute. La acest festival vom alege perechea care ne va reprezenta la campionatul mondial. Lui Gabi îi place foarte mult dansul, dar nu va fi în juriu”, a spus „micuţul Wil”, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre perioada cât a fost în comă

Pe de altă parte, Cătlin Măruţă a lansat o informaţie potrivit căreia Gabriel Cotabiţă ar fi plecat în străinătate. Unii s-au grăbit să infirme zvonurile. 

„Cotabiţă nu a plecat în străinătate, e bine mersi acasă, îşi urmează tratamentul de recuperare”, a declarat Monica anghel. Fiica artistului a lăsat misterul să planeze asupra faptului dacă tatăl ei a plecat sau nu în străinătate. 

Citeşte şi Medicii avertizează: „Gabriel Cotabiţă a fost externat, dar POATE MURI în orice clipă”

„Când va fi momentul, va da tata declaraţii”, a precizat Eliza Cotabiţă.