A distrus apartamentul bunicii pentru că nu-şi găsea drogurile

Un tânăr din Galaţi a distrus apartamentul bunicii sale şi a făcut prăpăd şi în blocul în care locuieşte femeia. Totul, pentru că bătrâna i-ar fi ascuns drogurile de care este dependent.

26 feb. 2018, 17:15
A distrus apartamentul bunicii pentru că nu-şi găsea drogurile

Un tânăr în vârstă de 24 ani, cu antecedente penale, care a speriat locatarii unui bloc din municipiul Galați, s-a ales cu dosar penal de distrugere.

În seara zilei de 25 februarie, în jurul orei 21:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 poliție Galați a fost sesizat de către dispeceratul secției de poliție că la un bloc situat pe raza secției este semnalat un scandal.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat geamul spart de la intrarea în bloc, iar la etajele 1 și 2, pe casa scării, erau sparte cutiile de distribuție a semnalului TV și colțurile de la pereți. De asemenea, zgomotele ce venea dintr-un apartament situat în bloc a făcut ca vecinii să se alarmeze și să iasă pe casa scării.

În momentul în care au ajuns la ușa apartamentului unde era semnalat scandalul, jandarmii au fost întâmpinați de către proprietară, o bătrână în vârstă de 78 ani care a declarat că nepotul acesteia, într-un acces de furie a spart geamurile ușilor din locuință și a dărâmat dulapurile în căutarea unor produse etnobotanice despre care susținea că i-ar fi fost ascunse de către bunică. De față se afla și fratele acestuia care împreună cu bunica au încercat să-l liniștească, însă fără rezultat.

Din verificările efectuate de către jandarmi la fața locului cât și din declarația vecinilor a rezultat faptul că tânărul a venit la domiciliul bunicii însoțit de fratele său și un prieten iar în momentul în care nu i s-a deschis ușa de acces în bloc a început să lovească geamul cu ajutorul unui obiect contondent tip ‘macetă’, spărgându-l. Înfuriat, în momentul în care a pătruns în casa scării a început să lovească colțurile de la pereți și cutiile de distribuție a semnalului TV după care a intrat în apartamentul bunicii unde a început să provoace scandal. Întrucât nu a găsit bunurile pe care le căuta, tânărul a spart geamurile ușilor din apartament, mașina de spălat, vesela din bucătărie și a dărâmat dulapurile din casă.

Persoana în cauză, cunoscută cu antecedente penale, a fost condusă la sediul secției de poliție unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de ‘distrugere’, cercetările fiind continuate de către polițiști.

Citeşte şi Tată şi fiu, reţinuţi pentru trafic de droguri. Au adus cannabis din Spania, pentru a-l vinde în România