A doua sinucidere în trei zile, la Arad. Un tânăr de 27 de ani, găsit spânzurat

Cadavrul tânărului a fost descoperit vineri seara, atârnând de un copac. Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni.

15 mai 2018, 09:02
A doua sinucidere în trei zile, la Arad. Un tânăr de 27 de ani, găsit spânzurat

La două zile după ce o tânără de 19 ani din județul Arad a fost găsită spânzurată, o situație similară s-a întâmplat din nou, scrie aradon.ro. De data aceasta, e vorba de un bărbat de 27 de ani care a ales să-și pună capăt zilelor prin aceeași metodă. Doar locul în care și-au pus în aplicare planul suicidar diferă: dacă adolescenta s-a spânzurat acasă, legând funia de cadrul metalic al unei terase, tânărul s-a dus în pădure și a înnodat frânghia de creanga unui copac.

Citeşte şi Bărbatul care a incendiat cele trei rulote s-a predat Poliţiei

„Aseară (vineri seara-n.r.), în jurul orelor 20.00, a fost găsit spânzurat de un copac un tânăr de 27 de ani din Arad, în zona Trei Insule. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă in rem. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit celor care locuiesc în zona Trei Insule, tânărul nu era un obişnuit al locului, cel mai probabil aflându-se acolo la pescuit.