LUNA SÂNGERIE, fenomen astronomic înainte de venirea lui Iisus Hristos

Prima dintre cele patru eclipse totale de Lună din 2014-2015, care va avea loc pe 15 aprilie, face parte din aşa-numitul fenomen "Luna sângerie". Eclipsa este privită ca un fenomen supranatural, credinţele creştine susţinând că profeţia Lunii roşiatice sugerează a doua venire a lui Iisus Hristos.

09 apr. 2014, 08:06

Eclipsa totala de Luna va dura 1 ora, 17 minute si 48 de secunde, ea facand parte din seria de eclipse denumita „tetrada„, scrie obiectiv.info.

Toate aceste patru eclipse de Luna vor fi vizibile partial sau total de pe teritoriul Statelor Unite, potrivit expertului NASA, Fred Espenak.

Citeşte şi Giulgiul de la Torino schimbă istoria: Iisus ar fi fost crucificat cu mâinile deasupra capului

Fenomenul „Luna sângerie” a devenit de importanta religioasa, deoarece el se petrece in acelasi timp cu principalele sarbatori religioase evreiesti. Astfel, eclipsele din acest an, din 15 aprilie si 8 octombrie (dar si cele din 2015) coincid cu Pastele evreiesc si cu Sarbatoarea Cortului, potrivit Newsmax.

Citeşte şi Fenomen astronomic inedit: Eclipsă totală de Lună, în aprilie

De aceea, evenimentul este asociat cu o profetie din cartea Genezei si din Biblia evreiasca. „Soarele se va cufunda in intuneric si Luna va deveni sangerie, inainte de marea si teribila zi a venirii Domnului„, se scrie in Biblia evreiasca.

Citeşte şi TEORIA care CONTRAZICE BIBLIA. Când a avut loc „Cina cea de Taină” şi când a fost RĂSTIGNIT IISUS HRISTOS

Vezi mai multe amănunte despre venirea lui Iisus aici.