A EVADAT din închisoare după ce a trimis un un EMAIL: Este un caz de o creativitate criminală extraordinară

Un tânăr din Marea Britanie a reuşit să evadeze din închisoare după ce a trimis penitenciarului un simplu e-mail. Ingeniozitatea sa a uimit judecătorii.

30 mart. 2015, 11:38

Neil Moore, de 28 de ani, a ieşit fără griji pe poartă penitenciarului Wandsworth, din Marea Britanie, după ce a făcut găsit smartphone de pe care a trimis un email conducerii închisorii privind eliberarea să pe cauţiune. Astfel, bărbatul a trimis mail-ul de pe un domeniu web fals al „Curţii Regale de Justiţie” şi a reuşit să păcălească toată conducerea închisorii, potrivit Mirror.

Citeşte şi Evadare SPECTACULOASĂ: Deţinuţii au fugit ca-n filme, cu un elicopter

Înedit este faptul că înşelătoria a ieşit la iveală după trei zile, în momentul în care avocatul inculpatului venit să vorbească cu clientul şi a realizat că acesta reuşise să se se elibereze singur. Ulterior, evadatul s-a predat singur, însă fapta sa a impresionat procurorii.

În mintea domnului Moore se ascunde o enormă ingeniozitate criminală. Este un caz de o inventivitate şi o creativitate criminală extraordinară„, a declarat unul dintre acuzatori.

Citeşte şi Ca-n filme: Deţinuţii au evadat din închisoare după ce gardienii au fost drogaţi de stripteuze VIDEO

Se pare că tot din cauza creativităţii sale debordante Moore a ajuns după gratii, strângând două milioane de lire din înşelăciuni după ce s-a dat drept reprezentantul unor bănci.