A falsificat 100 de lire şi s-a dus la prostituate, ce s-a întâmplat cu el pare desprins dintr-un film prost

Un tânăr din Dâmboviţa a vrut să cumpere câteva momente de pasiune cu bani falşi şi a ajuns după gratii. Băiatul a tras la xerox 100 de lire. A căutat două prostituate, însă fetele l-au dat pe mâna poliţiştilor. 

07 feb. 2018, 17:57
A falsificat 100 de lire şi s-a dus la prostituate, ce s-a întâmplat cu el pare desprins dintr-un film prost

Un tânăr din comuna dâmboviţeană Valea Mare, bănuit de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate, a fost reţinut de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.

Potrivit adevarul.ro, băiatul este acuzat că ar fi oferit unor prostituate două bancnote false, de 50 de lire, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Însă, femeile şi-au dat seama imediat că bancnotele sunt false, aşa că au sunat imediat la Poliţia.

Bărbatul dornic de iubire la marginea străzii a fost ajutat de un prieten care lucrează la o instituţie din Găeşti şi pe care l-a rugat să îi tragă la xerox o bancnotă de 50 de lire sterline.

Prietenul său i-a xeroxat mai multe astfel de bancnote. Acum el este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate, fiind cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Şi cel care l-a ajutat la xeroxarea banilor este anchetat, însă în cazul său se continuă cercetarile în stare de libertate.