A fost chemată poliţia, dar când au ajuns acolo, oamenii legii au murit de râs când au văzut „intrusul”

Nu e de glumă când vreun intrus ajunge într-o casă străină. Proprietarii intră în panică și sună la poliție. Așa a procedat și un tânăr de 18 ani din California, care a pus în alertă oamenii legii după ce a auzit sunete ciudate în locuință. Alarmați, polițiștii au ajuns degrabă la adresa indicată, dar mare le-a fost mirarea atunci când au dat cu ochii de intrus.

15 oct. 2016, 09:57

Adolescentul se baricadase alături de animalele sale, așa că autoritățile au mers să-i salveze întâi pe aceștia și apoi s-au pus pe cercetat perimetrul. Unul dintre polițiști a auzit zgomote stranii, ca și cum cineva ar fi zgâriat o suprafață dură. Și-a îndreptat lanterna către locul cu pricina și atunci a descoperit că zgomotele veneau din zona acoperișului, relatează Click.ro.

Când colo, surpriză! Un câine, unul dintre animalele de casă ale celui care a dat alarma, își scotea capul prin geamul mansardei. „În acel moment, am renunțat la tactici și strategii și ne-am prăpădit de râs”, au povestit cei însărcinați cu capturarea „răufăcătorului”.

Câinele a ieșit de sub supravegherea stăpânului său, care nu i-a mai realizat lipsa, în panica momentului.