A fost creată REŢEAUA de SOCIALIZARE care îţi asigură NEMURIREA

A fost creată o nouă reţea de socializare, care "învaţă" trăsăturile de personalitate ale utilizatorilor şi permite publicarea de informaţii pe conturile acestora chiar şi după moartea lor, asigurându-le astfel o "viaţă veşnică"... cel puţin în mediul online. 

24 aug. 2015, 11:32

Reţeaua se numeşte Eter9 şi a fost realizată de un programator de origine portugheză, Henrique Jorge. N”Nemurirea digitală” pe care o promite reţeaua a fost realizată cu ajutorul unui software de inteligenţă artificială care scanează informaţiile publicate de internauţi, de-a lungul vieţii, informează BBC.

Reţeaua include atât o pagină principală, care funcţionează ca fluxul de ştiri de pe Facebook, cât şi un „cortex”, ce funcţionează ca profilul de pe Facebook. Sistemul conţine şi roboţi – denumiţi „Niners” – pe care utilizatorii pot să îi adopte, scriebbc.com.

De asemenea, utilizatorul poate să „zâmbească” în contul său, pentru totdeauna, atunci când acel software vizualizează informaţii compatibile cu preferinţele internautului decedat, într-un mod similar „Like”-urilor de pe Facebook.

Reţeaua de socializare Eter9 se află încă în perioada de testare a unei versiuni beta şi are deja peste 5.000 de utilizatori. Un alt avantaj al reţelei este acela că aceasta permite publicarea de informaţii pe contul oricărui utilizator, chiar şi după moartea acestuia.