A fost drogată şi apoi răpită: „Mi-am sedus răpitorul până s-a îndrăgostit de mine”. Ce a urmat pare desprins din filme

Chloe Ayling a fost rapita timp de sase zile la Milano. Intr-un interviu acordat recent ea a povestit cum a reusit sa scape.

17 iul. 2018, 14:50
A fost drogată şi apoi răpită: „Mi-am sedus răpitorul până s-a îndrăgostit de mine”. Ce a urmat pare desprins din filme

Chloe Ayling este din Marea Britanie si este fotomodel. Ea a fost pacalita ca va merge la o sedinta foto la Milano, insa, de fapt lucrurile s-au petrecut altfel. Ajunsa acolo, ea a fost drogata si rapita, cu scopul de a fi vanduta intr-o licitatie pe internet. Ea s-a trezit legata de maini si de picioare si supravegheata in permanenta ca sa nu scape.

In zilele in care a fost sechestrata, tanara si-a pus in aplicare un plan demn de scenariul unui film. Ea a inceput sa se apropie de unul dintre agresori, un polonez care traieste in Marea Britanie, alaturi de care a dormit in pat.

Tânără model din Marea Britanie, răpită în Milano şi ţinută prizonieră. Trebuia să fie vândută ca SCLAVĂ SEXUALĂ

„Cu cat vorbeam mai mult, cu atat ne apropiam mai mult, iar cand mi-am dat seama ca incepe sa ma placa, stiam ca trebuie sa folosesc acest lucru in avantajul meu”, a declarat Chloe, potrivit BBC.

La un moment dat polonezul a intrebat-o daca isi doreste sa aiba o relatie cu el. „M-am gandit ca e sansa mea sa scap”, a spus tanara.

In cadrul interviului, Chloe a declarat ca s-a temut in fiecare secunda ca va muri. Presa italiana a sugerat ca ea si-a inscenat rapirea, ba mai mult s-au ridicat multe semne de intrebare asupra versiunii oferite de ea.

Polonezul a fost arestat. In apararea sa, el a declarat ca a cunoscut-o pe Chloe inainte sa o rapeasca si s-a indragostit de ea. El a mai spus ca a vrut sa atraga atentia in presa pentru a o ajuta astfel sa devina cunoscuta.