A fost găsit mort într-o cameră de hotel din Poiana Braşov, unde se afla în vacanţă. Poliţia a deschis dosar penal

Doliu în lumea sportului românesc. Fostul campion național la atletism Dumitru Mihăilescu a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Poiana Brașov.

23 iul. 2018, 12:08
A fost găsit mort într-o cameră de hotel din Poiana Braşov, unde se afla în vacanţă. Poliţia a deschis dosar penal

Dumitru Mihăilescu avea 65 de ani și era expert sportiv în cadrul CS Farul Constanța. Se pare că Mihăilescu se afla în concediu în momentul când a încetat din viață.

”A fost identificat un bărbat de 65 de ani. Nu prezintă urme de violență pe corp. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Clubul Farul Constanța la care era angajat ca expert sportiv a emis, luni, un comunicat oficial prin care a confirmat decesul fostului campion naţional la atletism.

”În zorii zilei de luni, 23 iulie 2018, a încetat să bată inima mare a bunului nostru coleg și prieten, Dumitru Mihăilescu- Mișu, expert sportiv în cadrul clubului.

După mai bine de 40 de ani, timp în care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director și expert sportiv a încetat activitatea brusc, cu 20 de zile înainte de pensionare.