A fost în vizită la rude, însă s-a întors ŞOCAT. Ce-a fotografiat un bărbat într-o CASĂ BÂNTUITĂ FOTO

Un bărbat din Marea Britanie spune că a fotografiat un demon în timp ce se află în excursie în Jamaica pentru a-şi vizita rudele.

03 iul. 2015, 15:28

Un profesor de 42 de ani din Londra s-a întors şocat dintr-o vacanţă în Jamaica, unde s-a dus să îşi viziteze rudele. Acesta susţine că a surprins un demon în timp ce fotografia o pictură veche, moştenire din familie, potrivit Mirrror.

Citeşte şi Apariţie DIABOLICĂ într-un spital, fotografiată de o asistentă. Un DEMON s-a aşezat pe un pacient FOTO

Bărbatul, care a vrut să îşi păstreze anonimitatea, spune că familia sa crede în acest demon, fiind vorba de spiritul unei rude îndepărtate. Cu toate că imaginea nu este foarte clară, este de-a dreptul înfricoşătoare. Mai mult, se pare că britanicul dorea să fotografieze un tablou cu o cascadă, dar când s-a uitat în cameră a văzut demonul. Bărbatul voia să pozeze un tablou ce înfăţişa o cascadă, dar, în schimb, a capturat ciudatentia care l-a înspăimântat.

Era un tablou pe perete şi am vrut să îi fac o poză. Apoi, am fost intrigat de ce vedeam, nu părea taboul. Toţi cei din casă au început să ţipe şi au fugit. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Mi se pare dezgustător şi mi s-a făcut rău. Mama crede că ea s-a întors să bântuie casă, de unde a fost luată” a declarat bărbatul.

Citeşte şi Fotografia MISTERIOASĂ făcută de un bărbat după ce a vizitat un CASTEL BÂNTUIT: Am ÎNLEMNIT de GROAZĂ FOTO

Astfel, pare să fie vorba de o străbunică ce a fost dusă la azil şi luată din casă, iar acum familia crede că acum s-a întors sub formă de demon. Inedit este faptul că membrii familiei s-au mutat în chirie în urma incidentului.