Tânăr SNOPIT în bătaie de un luptător de kickboxing. Totul s-a întâmplat sub privirile soţiei VIDEO

Experienţă traumatizantă pentru un tânăr din Capitală. Bărbatul a ajuns la spital după ce a fost snopit în bătaie de un luptător de kick-boxing, în faţa unui magazin din cartierul Ghencea. La scenă a asistat neputincioasă şi soţia victimei.

RomaniaTV.net
12 ian. 2014, 07:50
Tânăr SNOPIT în bătaie de un luptător de kickboxing. Totul s-a întâmplat sub privirile soţiei VIDEO

Desfigurat şi imobilizat la pat, tânărul îşi găseşte cu greu cuvintele pentru a povesti prin ce a trecut. El susţine că sâmbătă dimineaţă, în timp ce se afla cu soţia în faţa unui magazin, a fost bătut cu cruzime de un tânăr de 23 de ani, cunoscut luptător de kickboxing. Potrivit România TV, cei doi bărbaţi se cunoşteau, iar în urmă cu un an au mai avut o ceartă. De această dată, totul ar fi pornit din interiorul magazinului.

„Când am ieşit afară, soţia vânzătorului a zis: lasă-i dracu dacă nu mai vor să cumpere. Ne-au înjurat. Soţul meu i-a spus vânzătorului: domne, nu este frumos ca soţia dumneavostră să ne înjuri dacă noi nu vrem să mai cumpărăm. Când am vrut să o luam spre casă tipul care stea jos pe scaun a ieşit afară după noi şi a luat o caramidă de jos. I-a aruncat direct în cap. A căzut inconştient şi l-a luat într-o serie de picioare”, povesteşte soţia bărbatului bătut.

Vânzătorii magazinului au însă altă variantă. „Oameni aştia când îi văd, eu mă feresc de ei. Ştie foarte bine ea cum este soţul ei. Nu trebuie să declar eu”, spune vânzătorul, potrivit România TV.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Secţia 25. Oamenii legii l-au identificat pe luptătorul de kickboxing şi fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

Citeşte şi: Doliu în lumea interlopă. A murit Coco Anghel, şeful Clanului Sportivilor