A furat din cutia milei banii strânşi pentru animalele rănite sau abandonate. Camerele de supraveghere l-au filmat

Caz incredibil în Arad! Un bărbat a fost filmat când fura banii strânşi, din donaţii, pentru îngrijirea animalelor rănite sau abandonate.

RomaniaTV.net
08 mai 2017, 05:47
A furat din cutia milei banii strânşi pentru animalele rănite sau abandonate. Camerele de supraveghere l-au filmat

Un tânăr cu tatuaje a intrat într-un magazin să cumpere puţină mâncare pentru câine. Relaxat, individul şi-a proptit bicicleta de peretele unităţii comerciale, apoi a intrat în prăvălie şi a cerut un produs pe care vânzătoarea era nevoită să-l ia din spatele casei de marcat.

„A venit, mi-a arătat că vrea dintr-asta, apoi a mers pe-aici, şi-a scos portofelul, a venit aici şi a băgat mâna” – povesteşte angajata magazinului. Cât ai clipi, hoţul a reuşit să fure aproximativ 80 de lei. Banii, care provin din donaţii, erau destinaţi îngrijirii animăluţelor rănite şi fără stăpân.

A fost surprins de camerele de supraveghere, iar proprietarii au postat imaginile pe facebook pentru a fi recunoscut. De altfel, cu ajutorul imaginilor a şi fost prins. Potrivit aradon.ro, el a înapoiat cei 80 de lei furaţi din donaţiile pentru animale. Acum este cercetat pentru furt.