A furat o găleată cu 40 de kg de aur dintr-o maşină de valori blindată sub nasul agenţilor de securitate VIDEO

Un bărbat care pare a fi de origine hispanică a avut norocul neaşteptat de a fura o găleată plină cu aur în valoare de peste 1,6 milioane de dolari, dintr-o maşină de valori blindată. Furtul s-a produs în luna septembrie, în New York, iar poliţia americană îl caută şi acum pe suspect.

01 dec. 2016, 08:06

Camerele de supraveghere au înregistrat imagini de la locul faptei, datate din 29 septembrie, şi le-au dat publicităţii acum.

Furtul s-a produs la New York, în Mahattan, pe o stradă din cartierul bijutierilor de lux, unde oprise o maşină de transport de valori. Agenţii de securitate au lăsat camionul de valori cu uşile din spate larg deschise.

Citeşte şi Un bărbat a descoperit o adevărată comoară în locuinţa pe care tocmai o moştenise

Când suspectul a trecut pe lângă camion şi a văzut ce este înăuntru a înşfăcat la întâmplare găleata cu aur care i-a fost la îndemână şi s-a făcut nevăzut. Poliţia nu a dat nici acum de urma hoţului, potrivit Belga.

În găleată se aflau aproximativ 40 de kilograme de aur în valoare de 1,6 milioane de dolari.

Poliţia din New York a lansat, miercuri, o operaţiune de căutare a suspectului care pare a fi de origine hispanică, cu vârstă estimată între 50 şi 60 de ani. Poliţia newyorkeză a refuzat să facă publică identitatea proprietarului aurului care i-a fost furat.