A găsit o avere şi a predat-o poliţiei. Gest impresionant al unui tânăr din Braşov

Un tânăr din Braşov a găsit o borsetă plină cu bani şi a anunţat poliţia fără să stea pe gânduri. Potrivit România TV, băiatul este student şi a descoperit geanta în benzinăria în care lucrează în timpul liber.

24 iul. 2014, 14:29
A găsit o avere şi a predat-o poliţiei. Gest impresionant al unui tânăr din Braşov

Borseta cu bani şi acte a fost găsită în această benzinărie situată la ieşirea din Braşov spre Bucureşti pe DN1. Un bărbat din Bucureşti o uitase după ce a efectuat plata la casă.

Potrivit România TV, Florin, un angajat al benzinăriei, a zărit geanta pe tejghea şi a anunţat imediat poliţia. „În borsetă se aflau 8.500 de euro, 511 dolari, 700 de lei, trei carduri cu pinurile în borsetă şi două stickuri„, a declarat tânărul, pentru România TV.

Citeşte şi A găsit o sumă mare de bani, dar a predat-o autorităţilor

Banii din geantă erau din vânzarea unei maşini. Proprietarul i-a mulţumit tânărului pentru gestul său şi a explicat împrejurările în care a pierdut borseta: „În momentul în care am mers în benzinărie, să plătesc, aveam copiii pe lângă mine. Aveau dulciuri, îngheţată, le-au pus pe tejghea. Copiii fiiind micuţi tot s-au învârtit pe-acolo, am fost mai mult atent să iau dulciurile şi am uitat borseta 2,15 muscă. Am rugat un prieten să meargă la staţia respectivă. Acolo a fost anunţat că borseta a fost predată poliţiei„.

Florin, băiatul care a găsit geanta plină cu bani, are 22 de ani şi este student în anul I la Universitatea de Inginerie Mecanică. Tânărul lucrează la benzinărie de trei luni.

Citeşte şi Un braşovean a găsit o geantă plină cu bani şi a dus-o la poliţie