A găsit o bandă de cauciuc în jurul clanţei de la uşă. Ce a urmat a devenit viral pe reţelele de socializare

Dacă veți găsi o bandă de cauciuc în jurul clanței nu este un semn bun. O femeie a avut o experiență traumatizantă în urma unui astfel de eveniment, iar povestea ei a fost distribuită de peste 150 de mii de persoane pe contul de Facebook, după ce și-a făcut curaj să o scrie.

RomaniaTV.net
25 mai 2016, 12:31
A găsit o bandă de cauciuc în jurul clanţei de la uşă. Ce a urmat a devenit viral pe reţelele de socializare

Tâlharii sunt la tot pasul, iar în America la fiecare 15 secunde are loc un jaf. Peste 30% dntre hoți intră în case după ce deblochează ușile sau ferestrele fără să facă zgomot sau să le forțeze. Există, mai nou un sistem pe care mulți dintre tâlhari îl folosesc pentru a intra cu ușurință în casele oamenilor.

Citeşte şi  Hoţii nu-şi iau liber de Sărbători. La ce trebuie să fii atent când mergi la cumpărături sau când pleci în vacanţă

Aceștia înfășoară o bandă din cauciuc pe clanța de la ușă, iar în momentul în care este deschisă din interior poate fi deschisă din exterior chiar dacă a fost din nou deschisă.

Kim Cernigliaro din Texas a avut o astfel de experiență și a povestit pe Facebook întâmplarea ei. Povestea lui Kim a fost distribuită de peste 150 de persoane pe rețeaua de socializare.

Citeşte mai mult pe elli.ro