Un puşti de 10 ani a găsit o geantă cu bani. Ce a urmat

Un puşti de zece ani a fost vedetă, ieri, la CS Pandurii, după ce a înapoiat o geantă cu bani, după cum rezultă din ştirea postată pe site-ul clubului. Pe site nu apar însă şi alte informaţii relevante, despre ce sumă era vorba, a cui era geanta cu bani, erau banii clubului sau bani ai unui angajat? În fotografia postată pe site, alături de puşti apare şi secretarul general Daniel Băloi însă nu se ştie dacă este vorba despre banii lui sau doar s-a pozat cu băieţelul care a dat o lecţie de corectitudine.

29 mart. 2014, 17:01
Un puşti de 10 ani a găsit o geantă cu bani. Ce a urmat

Potrivit CS Pandurii, Ştefan Gabos, de numai zece ani, s-a prezentat ieri la sediul clubului cu un „obiect“ pe care îl găsise în Piaţa Centrală, obiect care aparţinea unuia dintre conducătorii clubului. Ştefan nu e la primul gest de acest fel. În trecut a mai găsit o geantă cu bani, dar şi o tabletă, obiecte pe care le-a înapoiat proprietarilor. „M-am gândit s-o opresc, dar Dumnezeu mi-a dat ceva la inimă să o dau înapoi, a venit un om şi m-a răsplătit cu mai mult, Dumnezeu nu m-a lăsat. Chiar şi 5 lei am găsit o dată, mă credeţi că nici pe aceia nu i-am păstrat pentru mine?”, mai spune jovial Ştefan.

Pentru gestul său, Ştefan a primit o plasă cadou plină cu materiale cu însemnele pandurilor, dar şi o eşarfă pe care a promis c-o va purta la meciurile echipei din Târgu Jiu. „Am găsit obiectul şi m-am gândit oare ce să fac eu cu el, nu mai bine să mă duc la poliţie? Domnul poliţist mi l-a cerut să-l dea mai departe la omul respectiv, dar eu m-am gândit mai bine şi am vrut eu să-l dau personal. Am vrut să fac şi cunoştinţă cu oamenii respectivi, a fost mai bine aşa. Niciodată nu am vrut să iau un lucru pentru mine ce nu-i al meu, aşa o să fac mereu. Sunt fan Pandurii. Am mers odată la un meci şi am zis „ce bună e echipa asta” şi acum vreau să joc pentru Pandurii”, a mai spus Ştefan.