A ieşit în pauza de masă pentru a-şi cumpăra o plăcintă. A avut un şoc când a văzut ce era să înghită

O femeie în vârstă de 42 de ani a ieșit în pauza de prânz, luni, pentru a-și cumpăra o gustare de pe bulevardul Revoluției din Arad. S-a oprit la o patiserie cunoscută, de unde a cumpărat o merdedea. În timp ce mânca, în foietaj a descoperit un obiect metalic.

30 mai 2016, 14:51
A ieşit în pauza de masă pentru a-şi cumpăra o plăcintă. A avut un şoc când a văzut ce era să înghită

O femeie din Arad a găsit, luni, o capsă ascuţită de birou într-o plăcintă cu brânză sărată pe care a cumpărat-o de la o patiserie din centrul municipiului Arad.

„Dacă nu eram atentă, puteam să mușc bucata în care se afla o agrafă metalică de capsator. Un astfel de obiect ascuțit poate provoca răni serioase și nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi putut păți un copil neatent, pentru că mulți elevi cumpără de la această patiserie”, a declarat femeia, potrivit aradon.ro.

Revoltată de neatenția angajaților de la patiserie, clienta a mers cu plăcinta la Protecția Consumatorilor, pentru a depune o sesizare. În urma depunerii sesizării, comisarii pentru protecția consumatorilor au anunțat că vor merge în control la patiserie.

„A fost depusă o petiție și urmează să efectuăm un control la operatorul economic reclamat pentru a stabili ce s-a întâmplat. Vom reveni cu concluziile în urma verificărilor”, a declarat Andreea Roșoga, consilier juridic.