A incendiat casa iubitei ca să o poată salva de la MOARTE. Cum a fost prins eroul-piroman din Alba

Un tânăr din Aiud a dat foc casei iubitei sale, doar ca să aibă ocazia să o salveze mai apoi, devenind un erou pentru tânăra care se pregătea să se despartă de el.

10 ian. 2019, 20:21
A incendiat casa iubitei ca să o poată salva de la MOARTE. Cum a fost prins eroul-piroman din Alba

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Aiud, județul Alba, nu a putut accepta ideea că iubita lui vrea să se despartă de el şi a hotărât să își pună în aplicare planul: urma să incendieze casa fostei prietene, ca să mai apoi să apară în ipostaza salvatorului fetei şi a familiei sale, luptându-se cu flăcările.

În timpul nopții, eroul-piroman s-a furișat în curtea locuinței fetei și a încercat de mai multe ori să pornească focul. A încercat să dea foc cu bricheta izolaţiei din polistiren de la colţul casei, nu a mers. A dat foc unei bucăți de carton pe care a aruncat-o în casă, nici asta nu a mers. Perseverent, a reușit să incendieze magazia ce se află în prelungirea locuinţei, focul extinzându-se rapid. La momentul potrivit, a intrat în casă și i-a salvat. Pentru câteva zile, a fost eroul localității!

Ancheta pompierilor a scos la iveală adevărul. Ajuns în fața polițiștilor, tânărul și-a recunoscut imediat vina. Judecătorii au decis o pedeapsă de 10 luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pe o perioadă de 2 ani. Dosarul se află, în prezent la Curtea de Apel unde se va pronunţa sentinţa definitivă.