A început nebunia cazărilor în cămine cu câteva zile înainte de începerea anului universitar VIDEO

A început nebunia cazărilor la Cluj cu câteva zile înainte de începerea anului universitar. Sute de studenți au așteptat, încă de la primele ore ale dimineții, în fața căminelor de la Universitatea Tehnică. Încărcați cu bagaje și mâncare de la părinți, și-au ales camerele și colegii alături de care vor sta în următorii ani.

26 sept. 2017, 12:47
A început nebunia cazărilor în cămine cu câteva zile înainte de începerea anului universitar VIDEO

Diana, studentă în anul 1 la Facultatea de Construcții, a așteptat încă de dimineață ca să primească o cameră în cămin. După ce i-au fost verificate actele și a primit cheia și-a cunoscut colegele.

Studenții au venit pregătiți pentru viața din cămin. Doar jumătate dintre studenții care au cerut un loc în cămin au avut noroc să se cazeze. Restul sunt nevoiți să stea în chirie.

„În acest an dispunem de 5.000 locuri, iar numărul de cerere se ridică la 9.000. Am păstrat nemodificate taxele de cazare în ultimii doi ani, 155 lei pentru 4 camere, 220 lei pentru 2 camere”, a spus Mirela Boțan, purtător de cuvânt UTCN.

Anul universitar va începe în mai puțin de o săptămână.

Citeşte şi Studenţii cer guvernanţilor să respecte promisiunile făcute în campania electorală: burse mai mari şi transport gratuit