A început programul „Vacanţa la ţară”. Iată cât costă un sejur în locuri de basm din România

Satele, vedete în destinaţiile de vacanţă. Au început să curgă ofertele de sejururi în locuri de basm de la ţară. Turiştii care îşi doresc să descopere viaţa la sat şi tradiţiile din zonele rurale au la dispoziţie programul "Vacanţa la ţară". Preţurile pornesc de la 175 de lei de persoană, pentru şase zile de cazare, informează România TV.

15 sept. 2014, 07:28
A început programul „Vacanţa la ţară”. Iată cât costă un sejur în locuri de basm din România

Turiştii care nu şi-au luat încă vacanţă şi optează pentru un loc relaxant pot alege pensiunile aflate în satele româneşti. În bucătăriile pensiunilor, bucatele sunt preparate cu grijă, pentru ca oaspeţii să fie pe deplin mulţumiţi.

Vă aşteptăm în zonă cu produse tradiţionale, tradiţionala brânză de oaie, lapte, renumita tocăniţă de oaie la ceaun şi cârnăciori făcuţi în casă„, a spus un cioban.

În inima României, la Bran, o altă pensiune îşi aşteaptă turiştii.

Programul „Vacanţa la ţară” se va desfăşura până la sfârşitul lunii octombrie. Prin acest program, turiştii pot descoperi viaţa de la sat, ospitalitatea gazdelor, dar şi tradiţiile zonei Bran-Moeciu.

Preţul unui sejur de şase zile la o pensiune de două margarete costă 175 de lei, la o pensiune de trei sau patru margarete, preţul este de 225 de lei. Iar dacă alegeţi o pensiune de cinci margarete, veţi scoate din buzunar 290 de lei de persoană. În program s-au înscris deja peste 70 de pensiuni din Alba, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş şi Neamţ.

CITEŞTE ŞI: Vacanţe la preturi reduse în perioada 1 – 28 septembrie 2014. Începe programul LITORALUL PENTRU TOŢI