A început returul Ligii I. Gazul şi Braşovul şi-au împărţit punctele

În primul meci al returului primei divizii Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov au încheiat la egalitate, 1-1. Totodată, ambele formaţii au intrat în vacanţă după această partidă.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 21:19
A început returul Ligii I. Gazul şi Braşovul şi-au împărţit punctele

Primul gol din returul acestei ediţii de Liga Întâi a fost marcat de FC Braşov. În minutul 18 al întâlnirii de la Mediaş, Pedro Moutinho a profitat de o gafă a lui Florin Lazăr, a scăpat singur cu portarul Pleşca şi a deschis scorul.

Jocul a fost foarte animat, cu ocazii de ambele părţi, dar cea mai mare i-a aparţinut lui Vitinho, de la Gaz Metan, care în minutul 29 a şutat în blocajul portarului Felgueiras. În minutul 36, Vitinho avea să egaleze, speculând ieşirea greşită a goalkeeper-ului oaspeţilor.

Forţat de accidentări, Marius Şumudică a fost forţat să facă două schimbări până la pauză, iar asta a dereglat jocul Braşovului. Gazul a dominat categoric a doua repriză şi neşansa a privat-o de un al doilea gol. Vitinho a mai ratat o ocazie mare, în minutul 57, şi tot el a marcat în minutul 63, dar golul i-a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Cele două formaţii au luat câte un punct înaintea vacanţei, dar iernează în a doua jumătate a clasamentului Ligii Întai.