A infectat cu SIDA 324 bărbaţi! Se răzbună pe toţi cei care îi ies în cale: „Nu trece zi fără sex”

O studentă din Kenya a dezvăluit că a infectat până acum cu virusul HIV 324 de bărbați.

21 sept. 2014, 08:59
A infectat cu SIDA 324 bărbaţi! Se răzbună pe toţi cei care îi ies în cale: „Nu trece zi fără sex”

Tânăra studia la Universitatea Kabarak din Nakuru. A fost infectată de un bărbat la o petrecere.
Apoi a vrut să se răzbune.

„22 septembrie 2013 este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Am mers din petrecere în petrecere. M-am îmbătat, iar când m-am trezit, făcusem sex cu un băiat.

Citeşte şi Un alt mod în care FEMEILE folosesc PREZERVATIVELE. La asta nu te-ai fi gândit NICIODATĂ FOTO

L-am întrebat dacă folosise prezervativ. A spus că da. S-a dus la dus, dar am obsesrvat că nu folosise. Am vrut să mă sinucid de teamă că am rămas însărcinată sau am luat HIV.

Am descoperit că sunt infectată pozitiv. L-am confruntat cu adevărul, însă nu a recunoscut. Am fost deprimată și am băut ca să mor. Chiar am cumpărat otravă. Durerea era de neîndurat. Cum să înfrunt lumea? Mi-am dezamăgit părinții. Voiam să termin cu viața. Viitorul meu era ruinat. Cumva, cineva trebuia să plătească.

Riscă ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ după ce a făcut SEX cu 300 de PERSOANE, dar a omis să le spună un amănunt important

Mi-am acceptat până la urmă soarta și am promis să îi fac să sufere pe toți bărbații care îmi ies în cale. Știu că sunt atrăgătoare, iar bărbații căsătoriți și necăsătoriți sunt topiți după mine.

Am îngropat în mine fata bună și am devenit o fată rea. Scopul meu era să infectez cât de mulți posibil.

Am infectat 324 de bărbați, dintre care 156 studenți la aceeași Universitate ca și mine. Restul bărbați căsătoriți, lectori, avocați, celebrități și politicieni.

Nu trece ozi fără să fac sex. În medie am patru bărbați. Bărbații mi-au distrus viața. Îi voi face pe ei și pe cei din jurul lor să plătească pentru asta.”