A lovit sau nu Traian Băsescu un copil, în campania electorală? Ce scrie Adriana Săftoiu în cartea sa

Adriana Săftoiu şi-a lansat duminică, la Bookfest, volumul "Cronică de Cotroceni". Între detaliile picante pe care fostul consilier prezidenţial le-a dezvăluit în cartea sa, Adriana Săftoiu s-a referit şi la episodul mitingului electoral de la Ploieşti, după care Traian Băsescu a fost acuzat că a lovit un copil.

24 mai 2015, 19:02
A lovit sau nu Traian Băsescu un copil, în campania electorală? Ce scrie Adriana Săftoiu în cartea sa

Unul dintre cele mai tensionate momente ale campioniei lui Traian Băsescu a fost cel în care au apărut imaginile cu el agresând un copil la o adunare electorală.

Traian Băsescu a negat ani la rând că acel incident a avut loc, acuzând presa şi pe Dinu Patriciu că manipulează. Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu povesteşte în noua sa carte cum imediat după incidentul de la Ploieşti, cu copilul, Traian Băsescu a sunat-o de urgenţă şi i-a spus ce s-a întâmplat.

Citeşte şi DETALII PICANTE despre relaţia Elenei Udrea cu Traian Băsescu, descrise de Adriana Săftoiu în cartea sa

L-a enervat un copil şi l-a îmbrâncit. Nu înţelegeam să fi fost vreun pumn, doar că l-a apostrofat nervos. Nu ştia dacă presa a surprins momentul şi îmi cerea să aflu. Delicată situaţie. Ziariştii auziseră ceva, dar nimeni nu confirma. Subiectul nu a apărut, de unde am dedus că am trecut pârleazul. Băsescu s-a întors în Modrogan. Cum e? Îi spun că nu e nimic clar. L-aţi lovit? Nu, dar l-am repezit„.

Citeşte şi Adriana Săftoiu, despre volumul „Cronică de Cotroceni”: Greşim îndrăgostindu-ne de politicieni

Răspunsul lui Traian Băsescu la cele scrise de Adriana Săftoiu a venit duminică seara, fostul şef al statului spunând: „Nu am citit cartea doamnei Săftoiu, dar aș trage o concluzie: mulți oameni amărâţi în ziua de azi. E o perioadă în care nu mai ai surse de venituri şi să îţi încalci principiile. Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007„.