A mâncat 12.000 de burgeri Big Mac în ultimii 30 de ani, dar NU arată cum te-ai fi aşteptat FOTO

Deşi nu arată ca un dependent de junk-food, Dennis Rosinlof, în vârstă de 64 de ani, spune că este dependent de burgerul Big Mac de la McDonalds de 30 de ani. În acest timp, bărbatul, din statul american Utah, estimează că a consumat cel puțin 12.000 de burgeri.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 10:23

Dennis a început să mănânce burgeri Big Mac când a început să lucreze ca agent de vânzări, acum 30 de ani, și nu s-a mai oprit de atunci. Pentru ultimele trei decenii, veteranul de război din Vietnam spune că mănâncă cel puțin 10 burgeri Big Mac pe săptămână, și tot nu se satură de ei, potrivit OddityCenter.

Citeşte şi Cele mai BIZARE apariţii de la McDonald’s GALERIE FOTO

El mănâncă unul luni, în drum spre casă de la locul de muncă, doi marți, unul înainte să ajungă la muncă și unul în drum spre casă, un Big Mac la micul dejun, miercuri, doi, joi și vineri, și întotdeauna doi sâmbătă. El ia o pauză de la mâncarea preferată doar duminică, când soția sa gătește pentru întreaga familie. Dennis estimează că a cheltuit aproximativ 60.000 dolari pe mesele Big Mac de când a început să le mănânce acum 30 de ani, dar spune că nu regretă nimic.

Citeşte şi Ce face foamea din om. O vânzătoare de fast food, bătută de o clientă nemulţumită VIDEO

În mod ciudat, Rosenlof mănâncă, de fapt, cu 700 de calorii mai puțin decât un bărbat american obişnuit într-o zi, are o greutate normală și nu are colesterol ridicat.